Blog

EL BLOG DE LA FLORISTERIA HI PODRÀS TROBAR DE TOT I MÉS SOBRE ELS NOSTRES PRODUCTES, NOVETATS , ARTICLES ...

Últimes publicacions del blog corporatiu

Llegeix les últimes novetats!!
 

CYCLAMEN

ALEGRA LA TEVA LLAR AQUEST HIVERN !!!

EL Cyclamen se´l coneix per altres noms com Violeta de Pèrsia o Violeta dels Alps.

Les flors són de colors molt vistosos, del blanc a l'escarlata, passant per tonalitats rosades, porpra i salmó. La floració del cyclamen és molt llarga, comença a la tardor i dura fins a final de la primavera .El cyclamen es pot cultivar a la terra del jardí o com a planta d'interior. A l'exterior suporta el fred, fins a -5 °C i agraeix els llocs ombrejats. A l'interior requereix bona llum però no li agraden les temperatures de més de 20 °C. Com més alta la temperatura de la nostra llar, menys abundant i més curta serà la floració. Si vols que la floració sigui abundant i llarga especialment a l'interior, aplica fertilitzant líquid a l'aigua de reg cada 15 dies durant el creixement i quan estigui florit. O bé, utilitza les pràctiques barretes fertilitzants que s'introdueixen a la terra. El cyclamen és molt sensible a l'excés d'humitat. Rega sempre per sota posant el test sobre un plat amb aigua, perquè absorbeixi per capil·laritat i als 10 minuts retira el plat.

Aprofita aquests consells i tindràs la casa plena de colors!!!

La ponsètia és una planta de clima tropical i, per tant, necessita humitat ambiental elevada i permanent, així com temperatures suaus i força constants, normalment d'entre 10 i 25 ºC. La calefacció és l'enemic d'aquesta flor, cal regar-la prudentment, només el que sigui necessari, ja que la flor de Nadal detesta l'excés d'aigua. Es recomana el reg...

Jardineres 

28.09.2021

Fem jardineres artificials, naturals .... s'acosta TOTS SANTS porta la teva jardinera i tria la flor que més t'agradi.

Casaments

08.07.2021

Vina i t'aconsellarem amb les últimes tendències en rams de núvia, tocats,polseres,cotxes de nuvis i centres de flors naturals.